Alla inlägg den 23 augusti 2008

Av Den Gamle - 23 augusti 2008 21:28

Klicka för mer information om detta ordspråk! När telefonen ringer hela dagen håller man på att bli galen till slut. När det inte har ringt på en halv dag tror man att det är något fel på apparaten. När det fortfarande inte ringer tror man att det är något fel på världen och man ringer för att höra efter om den finns kvar. När telefonen inte har ringt på en hel dag håller man på att bli galen.

-Ad interim

Av Den Gamle - 23 augusti 2008 21:10

Det är kul att arrangera kalas, och roligast är det om alla barn dyker upp som inget annat har meddelat än att de ämnar komma. På inbjudan skrev jag att ring om du INTE kan komma. Då räknar man kallt med att alla kommer som inte ringt. Så blev dock inte fallet. Det är lite surt tycker jag, ett litet telefonssamtal är inte farligt. Tycker man det kan man ju alltid smsa. Nu blev det väldigt bra ändå. Mer att äta till de som kom.


-Ad interim

Av Den Gamle - 23 augusti 2008 11:40

Står det på dörren hemma hos oss. Idag kommer det ett gäng ungar, det ska nog gå bra. De får stoja runt allt de orkar i timmarna 2, sen är man ganska mör i huvudet. Öronen brukar ta lite stryk. Va??

 Bis später!


-ad interim

Ovido - Quiz & Flashcards