Alla inlägg den 20 augusti 2008

Av Den Gamle - 20 augusti 2008 19:40

Här är en sajt som jag kan rekommendera om man är lite tävlingsmänniska. Det är blandad kompott med olika former av frågesport man kan vara med i. Utmana dina kompisar i dueller..


http://www.vetgirig.nu/


-ad interim

Av Den Gamle - 20 augusti 2008 12:49

Fotbollslandslaget skall visst prova en ny uppställning i kvällens landskamp. Detta måste vara veckans i särklass största mediasnackisen. I dagarna kan man läsa att spelarna ser framemot att det blåser förändringens vindar hos Lasse Lager & Co. Men herregud face it, det är ju inte värre än att få förändrade arbetsuppgifter i arbetslivet.  Typ så här:


Lasse, du kan väl byta rum med Arne? Då får vi mer tryck i den vänstra korridoren . Ser går Berit mer in i mitten av den samma, för att hålla ihop den feministiska centrallinjen..


Till protokollet kan meddelas att de svenskar som är kvar i OS, går för medalj!! Ehh, jaha??  Var det inte därför de åkte med till OS i första hand?

Sverige får lägga av med att skicka utövare som är med för att lära.

-Jag är nöjd med mitt OS, kom in på en 20 plats i kvalet till kast med liten dvärg.


-ad interim

Av Den Gamle - 20 augusti 2008 08:32

Vi bor visserligen i en av Europas nordligaste autonomer och värmen stannar ytterst sporadiskt här uppe. Men likförbannat bör väl vi ha luftkonditionering i tunnelbanevagnarna? Tilluften är totalt frånvarande, det blir kladdigt å eländigt.

Sverige endast svenska vagnar hava..


-ad interim

Ovido - Quiz & Flashcards