Alla inlägg den 21 augusti 2008

Av Den Gamle - 21 augusti 2008 15:37

Der Alte, Jörgen Persson 42, är klar för kvarten i pingis i OS! Strålande, det bevisar bara att tesen gammal är äldst. Nu är det bara resten kvar!!


-ad interim

Av Den Gamle - 21 augusti 2008 10:32

Svennis är en vinnare direkt i första matchen med Mehiccå. Det är nåt med den där Svennis, han har förmågan att lyckas med ganska mycket. England missade EM i somras efter att Svennis fick gå året innan. Hoppas han lyckas i Mexico, annars garvar han hela vägen till banken i det landet också.



Av Den Gamle - 21 augusti 2008 09:11

Curlingföräldern  har nya jaktmarker. Visst skall vi som föräldrar se efter, hjälpa och stötta våra barn i med- som motgång. Men att se så många föräldrar skjutsa sina barn till skolan, när många har gångavstånd är lite skrämmande. Rapporter gör ju ständigt oss påminda att dagens unga rör sig för lite, mindre gymnastik i skolan osv. Mmmm, håller helt med säger pappa X och skjutsar sin son till skolan, 600 meters gångväg från hemmet.


Många skolor runt om i landet är inte dimensionerade att ta emot 10 bilar i minuten för av och påstigning...

Det sker också mycket olyckor utanför skolorna, eftersom allt fler bilar rör sig bland alla barn. Jag tror att om man fick, skulle säkert fler föräldrar köra sina barn ända fram till skolbänken.


-Ad interim

Ovido - Quiz & Flashcards