Alla inlägg den 16 augusti 2008

Av Den Gamle - 16 augusti 2008 15:49

Det tog sig så att familjen idag tog en sväng till Plantagen för att byta en trasig lykta.  Efter en sedvanlig fika (kaffet smakade skit) så blev det då dags att köa. Låååånga köer, folk skall köpa blommor + kanske göra ett fynd på någon uteväxt. Vi ställer oss i kö, på sättet vi har blivit uppfostrade.

Det ser ut att ta lång tid, vi har iofs ingen brådska så det är ok.


Anställda på Plantagen upptäcker också att idag är det långa köer, vad göra? Vi ska kanske öppna en kassa till?? Sagt och gjort en kassa till öppnas. Nu kära vänner händer det grejjer. Man ångrar att man inte alltid har sin videokamera med sig, för det skådespelet som nu börjar är för härligt! Folk längst bort i hallen, vid kassa 6, upptäcker att kassa 1 håller på att öppnas. Förihelv... dit måste jag tänker ungefär 15 pers samtidigt. Ni kan säkert se framför er hur detta ser ut. Människor som formligen kastar sig över blombord, hyllor, en och annan människa som står i deras väg för att möjligen komma fram så de får köa 5 minuter istället för 8 minuter..


Det intressanta i kråksången är att nu blev ju kassa 1 knökfull, så vi kunde lugnt glida in på en bekväm pallplats i vår kö.


Visst är det härligt??



Ovido - Quiz & Flashcards