Alla inlägg under september 2008

Av Den Gamle - 8 september 2008 12:45

Pärmbärare förenen eder. Jag är inte emot den goda saken att värva oss medborgare till att skänka pengar för en god sak. Amnesty, Länkar utan gränser, WWF, Greenpis mm. Det jag tycker är så stressande är att dessa påträngande individer numera finns överallt. förr fanns de bara i gallerian, numera finns de i Gamla Stan, Drottninggatan, Götgatsbacken och håll i er nu, BROMMAPLAN!!


Jag vet att ni är volontärer, men plz give me a break!!


-ad interim

Av Den Gamle - 8 september 2008 09:14

Det är inte farten som dödar - det är smällen!
It is not the fart that kills - it is the smell!

Av Den Gamle - 8 september 2008 08:53

Det är måååndag morgon, å mitt huvud osv.  Regnet hänger i luften, jag försov mig lite, har huvudvärk, vi skall ha möte på jobbet. Livet leker..

Jag var inte ensam om detta imorse, alla resenärer på tricken till stan hade rönt samma öde imorse. Dessa gråa, icke leende ansikten som bara önskade sig någon annanstans. Upp med hakan, det är bara att oxa fram till jul.

-ad interim

Av Den Gamle - 8 september 2008 08:44

Historisk dialog
Julius Caesar: - Var är min tärning?
Fru Caesar: - Den har jag kastat!

Av Den Gamle - 7 september 2008 17:47

- Han flåsade och torkade svetten ur pannan, jäktade, slet som en hund och hade tusen bestyr: stod över öronen i ingenting.


Vad är det med alla dessa människor som bara måste springa till allting? Idag var vi ute på stan och hade tänkt oss en skön söndagspromenad. Ack...folket springer lika mycket som om det vore lördag dagen efter löning! Kan inte ens söndagen få bli helig från dessa jagande blickar.


-ad interim

Av Den Gamle - 7 september 2008 10:27

Jaha så då började VM-kval jakten med ett snöpligt 0-0 mot Enver Hoxhas pojkar. Lagerbäck sa som han brukar:

-Vi borde vunnit, vi var bättre osv . Mumbojumbo.


Ni som sett Risifrutti reklamen med bla Therese Alshammar, måste lagt märke till något den sista tiden? Vaddå, tänker ni?


I den gamla versionen pratade hon så otydligt att det lät som "Risivrutti". Det är nu ändrat efter månader med tandställning och talpedagoger.


Av Den Gamle - 5 september 2008 14:40

Följande enkla regler, för att din tid här på kontoret skall bli till din belåtenhet!

1)  kom till jobbet klädd efter din lön

2)  kommer du klädd i Pradaskor eller bär en Gucci-väska, antar vi att du har en god ekonomi och att du därför inte behöver någon löneökning.

3)  är du klädd i 'trasor', måste du lära dig handskas med pengar bättre så att du kan köpa bättre kläder, därför blir det ingen löneökning.

4)  är du klädd helt rätt så är du precis där du ska vara, och behöver därför ingen löneökning

Sjukfrånvaro:
Vi kommer inte längre att acceptera läkarintyg. Orkar du gå till doktorn orkar du gå på jobbet

Ledighet:
Varje anställd kommer att få 104 fridagar per år, vi kallar dem lördag och söndag.  

Toalettbesök:
Alldeles för mycket tid tillbringas på toaletten. Nu införs därför en strikt treminutersregel för dessa besök. Efter tre minuter ljuder ett larm,
toalettpapperet dras tillbaka, dörren öppnas och toalettbesökaren fotograferas. Vid en andra upprepning av förfarandet så sätts bilden upp
på kontorets anslagstavla under 'återfallsförbrytare'.


Slutligen:
Tack för att du är lojal mot ditt företag.
Vårt motto är att alltid ha en positiv anda inom företaget och därför vill vi självklart att ni skickar alla frågor, kommentarer, bryderier,
klagomål, irritationer, anklagelser eller övriga aggressioner någon annanstans.

Av Den Gamle - 5 september 2008 13:50

Nu måste bloggen raljera lite över dagens tonåringar! Har ett svagt minne av att mina föräldrar sa samma sak??

Nåväl,

tonåringarna är mycket sociala varelser, och i sin jakt på kontakt med jämlikar försakar de familj, sysslor, mat och ansvar . Den manliga delen av arten söker efter föda konstant  och kan äta tre gånger sin egen vikt per dag.  De löst sittande klädesplaggen som glider av deras bakdelar ser lite löjligt ut,och bakfickan sitter sitter halvvägs ner på låret. Honorna å andra sidan pryder sig med färg runt ögonen, i håret och längst ut på fingrarna.  Honornas lockrop är  : "Typ, han liksom ba fett cool " Hanarna är minst lika högljudande, och signalerar till andra hanar med ett "Tja ba, waz up dude?"



Ovido - Quiz & Flashcards