Alla inlägg den 10 september 2008

Av Den Gamle - 10 september 2008 13:47

Fiskarna (19/2-20/3)
Du är en pionjär och tycker att de flesta människor är skithuvud. Du är snabb att ge igen, otålig och full av goda råd. Det enda du gör är folk du möter förbannade. Du är snarstucken.


Väderprognos inför 2009;

Under 2009 blir det först kallt sedan varmt och avslutningsvis kallare igen. 0-30 m/s i byarna. Liten solchans under nätterna. Under vinterhalvåret kan det mycket väl bli halka i de nordligaste delarna av landet. Varning för svag is i kustlandskapet. Klart till mulet i inlandet.


-ad interim

Av Den Gamle - 10 september 2008 08:12

Nu på på morgonen skall jag på ett seminarium med metrologen Martin Hedberg. 

Föreläsningen beskriver den vetenskapliga bakgrunden rörande tidigare och nuvarande klimatförändringar. Vi tar upp scenarier över tänkbara händelser i framtiden samt våra möjligheter att dels minska klimatpåverkan, dels anpassa samhället till det som är oundvikligt.

Det skall bli mycket intressant!


-ad interim

Av Den Gamle - 10 september 2008 08:09

Detta dokument är till för att påminna alla skidåkare att skidsäsongen lurar bakom hörnet:

 Besök en slaktare och betala honom en hundring för att få sitta i kylen i en halvtimme. När du är färdig kan du sätta eld på två hundringar för att få upp värmen.

  • Gå till närmsta ishockeyhall och gå över isen tjugo gånger i dina pjäxor medan du bär på två par skidor, stavar, samt en ryggsäck med termos och mackor. Låtsas som om du letar efter din bil.

  • -ad interim

    Ovido - Quiz & Flashcards