Alla inlägg den 3 september 2008

Av Den Gamle - 3 september 2008 19:30

Äntligen!!


Vad vi har väntat på att idol skall börja igen, så TV 4 kan fylla ut sin tablå med något som verkligen är viktigt. Nämligen att dissa personer som inte har talang nog att bli en STAR. Det är ju det som det handlar om, att racka ner på såna som tror att dom kan sjunga. Att plocka fram en vinnare efter 40 veckor, who cares?


Så svenska folk, ställ er upp på barrikaderna, kämpa med TV 4 för att vi skall få fram någon som eventuellt kan sjunga också.


Jag har aldrig hört en så löjlig text, sån fånig sentimentalitet, såna upprepningar, sån oinspirerad melodi. Gosse, vi har funnit en hit!

Av Den Gamle - 3 september 2008 13:45

Det var en av friidrottens värsta fylleskandaler.

Ryske höjdhopparen Ivan Ukhov var så plakat under galan i Lausanne att han knappt kunde stå på benen.

– Han var bortom alla gränser, säger Holm. De borde ha stoppat honom redan innan tävlingen. Och han var inte i vägen för någon av oss andra, säger Stefan Holm.


Skillnad det mot svenska simmarna i OS som blev hemskickade för att de tog en pilsner när simtävlingarna var över..  jojo!

Av Den Gamle - 3 september 2008 09:11

Nu kör vi en resa till med denne Tito. Nu skall han rentvås en gång för alla. Gråt en skvätt om en förstörd karriär osv. Jag vet inte vad han är skyldigOskyldig till, men ingen rök utan eld.

 Han är  lika oskyldig som Clark Olofsson, Svartenbrandt och OJ.


När du blir tillrättavisad för ett fel så mumla då tillräckligt högt för att du ska höras tydligt medan du går ut ur rummet och nedför trappan. Då tror den som har kritiserat dig att du är oskyldig.

Av Den Gamle - 3 september 2008 08:33

Det här klippet från Parasit-TV är ju så skönt!

Mest för de som kommer ihåg Apegren mitt i maten..



Av Den Gamle - 3 september 2008 08:19

Drygt 2 minuter in i filmen kan man se och höra Ludgo Pelle, och hans arvtagare Papa D

Av Den Gamle - 3 september 2008 08:07

Måste bara delge bloggen några tankar om tider som flytt och vad som engagerade folk förr. Dessa fenomen har jag växt upp med, någon som minns?


Folke Pudas, som miste sitt trafiktillstånd och demonstrerade mot detta på Sergels Torg i Stockholm under tre månader 1983. Han låg i en låda på torget för att väcka uppmärksamhet för sin sak.


Ludgo-Pelle

Den största framgången har Ludgo-Pelle röjt med sin stora hit "Tungsteppen", toasting långt innan begreppet ens var påtänkt.

 Härliga 70-tal!!


Bröderna Djup ,Gunnar Djup, (sång, lie, såg), Jonas Djup, (sång, räfsa, gitarr) och Pelle Djup, (sång, dragspel och gitarr), samt deras systerson Ingemar Axelsson (sång, gitarr).

 De fick sitt stora genombrott när de medverkade i Nygammalt med Bosse Larsson den 7 december 1979 och framförde låten Vi bor på landet. Klädda i blåa byxor, rutiga skjortor, keps och gummistövlar spelade de på så kallade bondska instrument som såg och lie. Ja herregud!!



Ovido - Quiz & Flashcards